Pinksterfeest 4 juni 2017

‘De vonk die overspringt!’

De maand juni begint met het Pinksterfeest. Als Protestantse Gemeente Winschoten schuiven we aan bij de dienst in Sporthal de Rietkraag aan de oevers van het Oldambtmeer. Het thema is ‘De vonk die overspringt!’. Om 9.50 uur beginnen we met zingen, om 10.00 uur begint de dienst.

Let op:
De dienst valt samen met de jaarlijkse vliegshow in Oostwold. Daarom wordt geadviseerd om de route via Midwolda te nemen naar de sporthal. Mocht u onderweg staande worden gehouden dan kunt u aan de verkeersregelaars melden dat u naar Sporthal De Rietkraag gaat voor de Pinksterdienst. De verkeersregelaars zijn op de hoogte.

 

Datum: 4 juni 2017, 10.00 uur
Locatie: Sporthal de Rietkraag aan het Oldambtmeer
Voorgangers: Ds. W. Jöhlinger, Pastor D. Vos
Begeleiding: Chr. muziekvereniging Prins Hendrik uit Scheemda, m.m.v. Roelof Speelman, poppentheater

 

ds. Bert L. van der Woude

Sinds april 2000 werk ik als predikant binnen wat nu de Protestantse Gemeente Winschoten (PGW) heet. De eerste zeven jaar nog in combinatie met de gereformeerde kerk van Westerlee en nu ruim tien jaar volledig in Winschoten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *