Een leuk clubje kinderen

jeugd op een brandweerauto

Er is een leuk clubje kinderen dat elke keer trouw onze clubavonden bezoekt en daar zijn we heel blij mee! Het zijn voornamelijk meiden, en twee jongens, dus in ons volgende seizoen kunnen we nog wel wat versterking van meer jongens gebruiken! Maar ook meiden zijn van harte welkom natuurlijk.

We hebben een gezellige tijd achter de rug waarbij we heel druk bezig zijn geweest met knutselen. We hebben allerlei leuke dingen gemaakt, zoals een papieren kip en leuke kaarten met een dierenvrachtwagen en een andere met kuikentjes voor Pasen! Ook hebben we op 10 februari een bezoek gebracht aan de brandweerkazerne in Winschoten waar we een leuke rondleiding hebben gehad van Edwin Akkerman. We mochten in de kazerne rondkijken en het uniform van dichtbij bekijken. Sommige kinderen mochten het zelfs even passen! Dat was lachen natuurlijk. Verder hebben we de brandweerwagens bekeken van buiten en binnen, het was heel leuk om allemaal eens te zien! Bij dit bericht kunnen jullie wat foto’s zien van de activiteiten.

Het clubseizoen loopt alweer bijna op zijn einde. Op vrijdag 21 april hadden we de laatste ‘gewone’ clubavond en op zaterdag 13 mei gaan we met z’n allen iets leuks doen om dit jaar af te sluiten! De kinderen kregen daar op 21 april de informatie over mee. We hopen natuurlijk na de zomervakantie weer te kunnen starten met een nieuw seizoen club. Als er iemand is of iemand kent een kind die in groep 4, 5, 6, 7 of 8 zit en nog erg nieuwsgierig is en graag een keer wil komen meedoen: je bent van harte welkom om een keertje mee te doen.

Mochten er vragen zijn dan kunnen jullie altijd bellen of mailen: elisabethdrenth6@hotmail.com of telefoon 0628554257 (Elisabeth) of 062850237 (Janet).

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *