Presentatie website PG Winschoten

presentatie website

Vanmorgen was het een beetje feest. Ondanks dat het de eerste zondag in de 40-dagentijd is. Vanaf vandaag is de nieuwe website van onze kerk online. En dat werd gevierd met een petitfour bij de koffie.

presentatie website - petitfoursTijdens het koffiedrinken werd de website aan de belangstellenden getoond en werd toegelicht hoe de website is opgebouwd. De website is de tweede stap van de communicatiecommissie in het moderniseren van de communicatie van de PG Winschoten.

 

johan van der woudeHuisstijl

Samen met de de website is ook een eigen huisstijl geïntroduceerd, waarmee we als PG Winschoten onze eigen identiteit naar buiten brengen. Het logo en de gedachte daarachter werd uitgelegd door Johan van der Woude. Hij ontwierp de huisstijl en de website.


In een eerder bericht leest u meer over de achtergrond van de communicatie van de PG Winschoten.

Kijkt u ook eens op de Facebookpagina van de kerk. Wanneer u deze ‘leuk vindt’ bent u altijd direct op de hoogte van het laatste nieuws!

 

presentatie website - johan van der woude

 

presentatie website - harald rotgers

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *